Masquefa se suma als actes de commemoració de la Diada Nacional de Catalunya

aMasquefa.com
07/09/2017

Comparteix
L’Ajuntament convida als veïns a participar diumenge 10 i dilluns 11 de setembre dels diferents actes de la Diada que es duran a terme al municipi.

Masquefa se suma als actes de commemoració de la Diada Nacional de Catalunya

Masquefa ja es prepara per celebrar, un any més, la Diada Nacional de Catalunya. Enguany, el municipi se sumarà a la festivitat amb l’organització diumenge 10 de setembre d’un variat programa d’activitats lúdiques, culturals i reivindicatives

L’activitat començarà a les 20 h., amb una concentració al passeig Onze de Setembre on els participants podran adquirir el material per a la Marxa de Torxes. Posteriorment, a les 21 h., és previst que comenci la tradicional ofrena floral a càrrec de les entitats locals i veïns del municipi. I a les 21:30 h., el protagonisme serà per a la música amb l’actuació de ‘Ligna Música’ i el ‘Cant dels Segadors’.

Cap als volts de les 10 de la nit, els Gegants i Bastoners de Masquefa prendran el relleu amb un ball; i els Diables començaran l’encesa de les torxes. Finalment, a les 22:15 h. es donarà el tret de sortida a la sisena edició de la Marxa de Torxes, que enguany recorrerà el carrer Major, el carrer Sant Antoni, l’avinguda de Catalunya, els carrers Xic de l’Anyé, Major i Montserrat, el passatge dels Bastoners i clourà a la plaça de l’Estació; on a les 11 de la nit es farà la lectura d’un manifest. L’activitat finalitzarà amb el concert de ‘Grup de Folk’.

I l’endemà, dilluns 11 de setembre, Diada Nacional de Catalunya, Masquefa participarà activament dels actes que tindran lloc a la ciutat de Barcelona. En aquest sentit, l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) posa a disposició dels interessats un servei d’autobús directe a les 12 del migdia per sumar-se a la manifestació que es durà a terme a la capital catalana.

Masquefa se suma als actes de commemoració de la Diada Nacional de Catalunya

 

 

Font:  www.masquefa.cat