Segona Jornada Lliga: MASQUEFA TTC 6 - CTT DELS HORTS 2000 0

MASQUEFA TENNIS TAULA CLUB (MTTC)
08/10/2017

Comparteix

 Avui s'ha disputat la segona jornada de Lliga i ho hem fet a casa frentre al CTT Dels Horts 2000. El partit ha estat francament fàcil per als nostres jugadors i s'han imposat per un clar 6 a 0.

Tot i així, m'agradaria destacar que l'equip visitant ha vingut a jugar amb dos xavals francamentes joves, el que em dóna a entendre que estan promocionat l'esport base.

També m'agradaria destacar que hem fet debutat en Lliga a Poul Ignasi Bueno (Benjamí) i que amb tan sols 10 anyets ha resolt de forma més que satisfactòria la seva trobada guanyant-lo per 3 jocs a 1.

Al llarg de tota la temporada la nostra idea és que en cada partit que juguem a casa jugui un dels nostres jugadors de categories inferiors perquè d'aquesta manera vagin adquirint experiència de cara al proper any on ells hauran de tenir més protagonisme.

Així doncs, suposo que seguim líders i només em queda per felicitar els jugadors que han pres part en aquesta trobada: MARC FLORES, MIQUEL CID, FERRAN BONASTRE i com ja he esmentat abans POUL IGNASI BUENO

Felicitats Nois !!!!!