Ja pots sol·licitar les beques per a estudis postobligatoris

aMasquefa.com
14/11/2017

Comparteix
Del 15 de novembre al 15 de desembre l’Ajuntament obre a la població una nova convocatòria d’ajudes econòmiques per sufragar les despeses generades en la realització dels estudis després de l’ESO.

Ja pots sol·licitar les beques per a estudis postobligatoris

L’Ajuntament de Masquefa referma el seu compromís en l’impuls de l’educació i en la millora de les eines que permetin als joves del municipi desenvolupar la seva formació acadèmica. Per tot plegat, aquest mes de novembre la Regidoria de Joventut obre una nova convocatòria de beques dirigida als estudiants residents a la vila i que cursin estudis oficials de grau universitari, diplomatura o llicenciatura, cicles formatius de grau mitjà (CFGM), cicles formatius de grau superior (CFGS), Batxillerat (BTX), ensenyaments professionals de música i dansa i estudis artístics superiors a Catalunya.

Les sol·licituds per obtenir aquestes ajudes econòmiques es poden presentar del 15 de novembre al 15 de desembre a la recepció de l’Ajuntament, de dilluns a divendres (de 9 h. a 14 h.) i els dijous (de 17 h. a 19 h.).

Per optar a la beca cal emplenar el formulari i presentar la documentació necessària. Fora del termini establert no s’admetran sol·licituds per a la present convocatòria.

Les bases de la convocatòria i tota la informació la podeu trobar a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC) de l’Ajuntament (c/Major 93) i al web municipal www.masquefa.cat. Si teniu qualsevol dubte podeu contactar amb la Regidoria de Joventut al telèfon 93 772 85 21 o enviant un correu electrònic a l’adreça joventut@masquefa.net.

 

 

Font:  www.masquefa.cat