Masquefa, seu de la setena sessió del Cicle Connexions

aMasquefa.com
12/12/2017

Comparteix
La Fàbrica Rogelio Rojo acollirà divendres 15 de desembre una jornada formativa adreçada a tècnics de Joventut sobre el treball amb joves en els equipaments juvenils.

Masquefa, seu de la setena sessió del Cicle Connexions

El Cicle Connexions, impulsat per la Diputació de Barcelona, celebrarà a Masquefa aquesta setmana la setena sessió del projecte. Sota el títol ‘Present i futur dels equipaments municipals de joventut’, La Fàbrica Rogelio Rojo acollirà divendres 15 de desembre una jornada de formació adreçada a tècnics de Joventut.

El cicle, que començarà a les 09:30 h., se centrarà en el treball amb joves en els equipaments juvenils, oferint també una perspectiva sobre experiències i metodologies per a la comunicació, la promoció de la igualtat i la participació juvenil.

La jornada, que compta amb el suport i col·laboració directes de l’Ajuntament de Masquefa, servirà, a més, per presentar el document ‘Els equipaments juvenils. Reflexions, certeses i reptes’, elaborat per l’Oficina del Pla Jove i Pep Montes. Així mateix, també es debatrà sobre la imatge i comunicació, la visió de gènere als equipaments municipals i el rol dels joves de la mà de professionals i experts del sector.

 

 

Font:  www.masquefa.cat