Joan Rosell i Josep Carné firmen una gran actuació conjunta a la prova de resistència de motocròs

aMasquefa.com
13/02/2018

Comparteix
La jove parella de pilots del Moto Club Verds Masquefa va aconseguir una meritòria setena posició al circuit Ametlla Park.

L’Ajuntament de Masquefa felicita a Joan Rosell i Josep Carné, pilots del Moto Club Verds Masquefa, pel paper realitzat el passat 20 de gener a la prova de resistència de 85 centímetre cúbics celebrada al circuit Ametlla Park.

Ambdós joves esportistes van quallar una excel·lent actuació al llarg de la competició aconseguint una meritòria setena plaça d’entre el total de 32 parelles participants. La cursa, a més, també va servir per veure el prometedor debut de la jove promesa Joan Marcos a la categoria de 50cc, fent un gran paper.