El Club Excursionista Anoia obra inscripcions per a la travessa dels dies 27 i 28 de juliol: Ulldeter – Coma de Vaca – Núria

Club Excursionista Anoia
23/05/2019

Comparteix
cartell

Els propers dies 27 i 28 de juliol, el Club Excursionista Anoia te programada una travessa que unirà el refugi d’Ulldeter amb el de Coma de Vaca i el Santuari de Núria. La ruta que es seguirà per unir aquests punts transcorrerà per la serra de la Coma de l’Orri realitzant el Gra de Fajol (2708mts), el Puig de Pastuira (2675mts), el Puig de Fontlletera (2575mts) i el Pic de Balandrau (2584mts) com a cims principals i fins al refugi de Coma de Vaca, per a seguir l’endemà pel camí dels Enginyers fins al Santuari de la Mare de Deu de Núria.

Amb l’ànim de poder realitzar amb temps la corresponent reserva per pernoctar en el refugi de Coma de Vaca, el club masquefí obra les inscripcions a la que s’haurà de donar una paga i senyal per avançat.

PREU FEDERAT:  55 €

PREU NO FEDERAT:  63 €

PAGA I SENYAL:  30 €

(En aquesta sortida no es fa diferencia entre associat o no associat al Club Excursionista Anoia)

ATENCIÓ:  El termini de reserva acabarà el proper dia 7 de juny.

Per a més informació us podeu adreçar a ceanoia@hotmail.com o els divendres de 19 a 21h al local del Club Excursionista Anoia al carrer Crehueta, 33 de Masquefa)

MÉS IMATGES

cartell
comadevaca
comadevaca
comadevaca
comadevaca
comadevaca
comadevaca