L’etapa 6 del GR-172 entre Pontons i Mediona es cobreix amb una meteorologia i uns paisatges immillorables

Club Excursionista Anoia
15/11/2022

Comparteix
foto

La darrera sortida organitzada pel Club Excursionista Anoia es desenvolupà segons les previsions. La meteorologia, el paisatge, l’horari emprat i el bon ambient entre els participants feren que la darrera activitat sortís rodona.

Aquest dissabte passat, dia 12 de novembre, el Club Excursionista Anoia realitzà l’etapa 6 del sender de gran recorregut GR-172 tot repassant el seu marcatge. Els senyals blancs i vermells que ens indiquen el seguiment d’un sender GR en aquesta etapa son competència dels cuidadors del club masquefí. Una vegada més des de fa set anys, es realitzà la revisió d’aquest traçat per comprovar el seu bon estat perquè cap excursionista que el vulgui resseguir es pugui perdre degut a la manca d’aquests senyals. Aquesta vegada però, no es pretenia repintar cap senyal, en el cas que fos necessari, si no realitzar una revisió visual d’aquestes.

El compliment de l’horari proposat i el bon ritme dels caminaires van fer que el tram es desenvolupes amb agilitat. No cal dir que, tot i ser una zona poc coneguda, aquesta part de l’Alt Penedès compta amb suficients atractius per decidir anar a trescar-la ja des del seu inici situat al coll de la Rimbalda (Pontons) com en el seu pas per la serra d’Ancosa, prop La Llacuna, o durant els darrers quilometres fins a Mediona. El seu silenci i tranquil·litat relaxa a qualsevol excursionista no deixant-lo indiferent.

El Club Excursionista Anoia desitja que els participants, tant els habituals com les tres noves incorporacions a les sortides de l’entitat, hagin gaudit de tot plegat. També es vol animar a qualsevol persona que no hagi realitzat mai aquest tram de GR a que ho faci, tant per tot el descrit anteriorment com per tenir l’oportunitat de descobrir un trosset del nostre País que els fascinarà.

MÉS IMATGES

foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto