El Club Excursionista Anoia inicia el 2023 amb una excursió d’intercanvi amb l’Agrupació Excursionista de l’Ametlla del Vallés

Club Excursionista Anoia
16/01/2023

Comparteix
foto

No es podia iniciar millor el nou any que amb una sortida entre clubs amics. El Club Excursionista Anoia planteja pel proper dissabte dia 21 de gener una ruta circular per la serra de Miralles. Juntament amb l’Agrupació Excursionista de l’Ametlla del Vallés (GEA), els masquefins faran camí per un territori tant extraordinari com desconegut de la comarca de l’Anoia. La ruta s’iniciarà i es clourà al municipi de Sant Martí de Tous on un dinar posarà la nota festiva a la trobada.

Tot i que els participants socis de qualsevol dels dos clubs restaran convidats per l’organització, tothom qui ho desitgi podrà participar-hi aportant la quota que s’hi indica a la Fitxa Tècnica de la sortida. És per això que el Club Excursionista Anoia anima a tothom a participar i poder gaudir d’una jornada fantàstica de germanor entre clubs.

FITXA TÈCNICA

CAMINANT PER LA SERRA DE MIRALLES

-SORTIDA INTERCANVI AMB L’AGRUPACIÓ EXCURSIONISTA DE L’AMETLLA DEL VALLÉS-

Localització: Sant Martí de Tous

Comarca: Anoia

Dia: dissabte 21 de gener de 2023

Pla del dia:  Ruta de senderisme i dinar ofert per l’organització

Organitza: CLUB EXCURSIONISTA ANOIA

Hora sortida de Masquefa: 8 h.

Lloc de trobada a Masquefa: Local del Club Excursionista Anoia - carrer Crehueta, 33 - Masquefa (davant del Bar Serralet).

Horari de trobada a Sant Martí de Tous: 9 h.

Lloc de trobada a Sant Martí de Tous: L’Ateneu de Tous – carrer de Sant Valentí, 2.

Hora tornada a Masquefa: 19h aprox.

Tipus ruta: Circular

Distància ruta: 10 km aprox

Desnivell: +277 -277 mts.

Temps total ruta: 4 hores aprox.

Dificultat: Moderada.

Material necessari: Aigua, ganyips per anar picant, calçat trekking, paravent/impermeable i barret.

PREU PER SOCI D’ALGUN DELS DOS CLUBS PARTICIPANTS:  GRATUIT
PREU NO SOCI:
20 € (s’inclouen despeses i dinar)
Aquesta quota es farà efectiva el mateix dia de la sortida.
ASSEGURANÇA: 
Es tramitarà una assegurança temporal per aquesta sortida a tothom que ho sol·liciti a un preu de 5 € que s'hauran d'abonar com a màxim tres dies abans de la data de la sortida. Aquelles persones que hi participin i no comptin amb la corresponent llicència federativa o una assegurança temporal, seran responsables de qualsevol accident que puguin sofrir.
MÉS INFORMACIÓ: ceanoia@hotmail.com al local del Club (carrer Crehueta, 33 - Masquefa) els divendres, de 19h. a las 21h.

MÉS IMATGES

foto