ACTIVITAT D’INTERCANVI entre el Club Excursionista Anoia i l'Agrupació Excursionista de l'Ametlla del Vallès – Crònica 21.1.23

Club Excursionista Anoia
25/08/2023

Comparteix
foto

El Club Excursionista Anoia fou la primera de les dues entitats en organitzar l’intercanvi acordat entre ambdues organitzacions com a trobada d’amistat. No hi ha res com compartir la natura i la muntanya entre amics i poder mostrar els racons fascinants amb els que compta el nostre País Petit per la mateixa gent coneixedora d’aquests indrets de vegades tant amagats, per sort...

L’acord consisteix en convidar a l’altra entitat a visitar bonics i curiosos llogarets propers a l’enclavament social de l’associació amfitriona i viceversa. Així doncs, es tenen assegurades dues sortides exitoses dins d’un mateix curs.

El lloc triat pel grup masquefí va ser la Serra de Miralles i amb un recorregut que transcorreria des de la població de Sant Martí de Tous passant pel Santuari de Sentfores, la Cova del Diable, el Salt de la Fou, sense salt i sense aigua, i arribant de nou a Sant Martí pel Pont de la Passada. Una caminada tranquil·la d’11 quilometres de distància amb uns desnivells de 277 metres, suficient per acabar seient amb gana a L’Ateneu de Sant Martí de Tous, on un dinar de germanor va acabar d’unir als dos grups, acabant la festa amb uns petits parlaments i el lliurament d’una placa a l’entitat convidada com a recordatori de la trobada.

La tornada li toca a l’agrupació de L’Ametlla del Vallès i es preveu que es realitzi el proper dia 8 de juliol. US ESPEREM A TOTS !!!

MÉS IMATGES

foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto