De nou, la FLAMA DEL CANIGÓ arriba puntual a Masquefa de la ma del Club Excursionista Anoia - Crònica 23.6.23

Club Excursionista Anoia
30/08/2023

Comparteix
foto

Un any més, el Club Excursionista Anoia va dur la Flama del Canigó a la Vila de Masquefa i la Colla de Diables infantil la va entrar fins a la torre on els excursionistes hi tenen la seu.

El Foc baixat del cim del Canigó tornava a cremar a la vila masquefina i, com sempre, els vilatans esperaven el moment de l’encesa del pebeter. Les noves cares representants del consistori municipal no es van voler perdre aquells moments que viurien per primera vegada com a personatges directament implicats. Una vegada més, les paraules del president del club excursionista esmentades dins del tradicional parlament d’arribada, feien referència a les tradicions, a la Flama del Canigó i al fet de ser català, però també n’hi va haver per als polítics masquefins on se’ls hi encarregava algun que altre deure per a complir. Si més no, aquest any es respirà un ambient polític innovador i fresc, jove i il·lusionat als jardinets de la Torre.

Seguidament es va realitzar el lliurament de la Flama als representants dels cossos de seguretat per la tasca que durien a terme aquella Nit de Sant Joan, així com a tothom que estigués interessat en dur-se-la cap a casa.

El Club Excursionista Anoia vol aprofitar aquesta crònica per agrair a la Colla de Diables de Masquefa la seva col·laboració en intentar que la Festa de Sant Joan perduri pels carrers de la Vila.

MÉS IMATGES

foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto