aMasquefa

Regalos Originales
Pàgina principal >> Esports >> L´Espardenya aconsegueix una victòria molt important en una pista molt compli...

L´Espardenya aconsegueix una victòria molt important en una pista molt complicada

F.S. Espardenya Masquefa
18/01/2010

Comparteix

Amposta-Espardenya: 3-4 (parcial mitja part: 2-1)

Espardenya: Edu, David G (1),Angel, Francis,Josep F (1), Cristian, Rafa (1), Jordi T. (1), Juanjo i Maikel

L´Espardenya aconsegueix una victòria molt important en la díficil pista de l´Amposta (5é classificat).

L´Espardenya va començar el partit molt concentrada, i va tenir un penalty a favor amb el 0 a 0, què no va aconseguir transformar. Però això no va desanimar als jugadors, i minuts més tard, van aconseguir fer el 0 a 1. A partir d´aquí, l´Espardenya va intentar dominar, però l´Amposta, va començar a fer contraatacs molt perillosos què li van permetre fer l´empat, i abans de la mitja part, amb un doble penalty, van fer el 2 a 1.

La segona part, va ser de clar domini visitant, i només la bona actuació del porter local i els pals de la porteria, van evitar una victòria més ampla.

Encara no hi ha comentaris ... i si hi dius la teva?