aMasquefa

Regalos Originales
Pàgina principal >> Esports >> L´Espardenya es queda a les portes del campionat de lliga

L´Espardenya es queda a les portes del campionat de lliga

F.S. Espardenya Masquefa
13/04/2010

Comparteix
foto oficial FS ESPARDENYA MASQUEFA

La Garriga 3 – Espardenya Masquefa 2

La Garriga s’ha proclamat novament campió de la Divisió d’honor de la lliga de Futbol Sala, en la final a quatre que s’ha disputat a Ripoll. La final ha estat un autentic espectacle, emocionant fins a l’últim minut. Un partit dels que fan afició.

La primera part ha estat de principi a final una continua mostra de qualitat de tots dos equips i sobretot amb molta intensitat. La forta pressió del Masquefa al principi del partit, ha fet que l’equip de la Garriga no espigués del tot comode, i fruit d’aquesta pressió, Rafa ha aprofitat una pasada de Jordi Torra per establir l’unic gol d’aquest primer temps al minut 5 de partit.

Amb el marcador en contra els de la Garriga s’han posat les piles i en dos bones accions han pogut empatar, però el porter Edu Prat ha evitat l’empat. Ja a l’equador del primer període, la Garriga ha perdut la seva gran ocasió d’empatar el partit al fallar un penal que novament Edu Prat ha aturat, completant d’aquesta manera una gran primera meitat el porter de l’Espardenya Masquefa.

El Masquefa ha continuat jugant a la contra i pressionant al rival, i poc a poc el joc s’ha anat endurint, i els nervis s’han anat apoderant de tots dos equips. S’ha notat que s’estan jugant un titol. La primera part ha acabat amb dues clares ocasions, una per cada equip a l’ultim minut, amb dues rematades al pal de Javi de la Garriga primer i Josep per altra banda després.

El guió al començament de la segona part ha estat el mateix, i amb el mateix resultat, un gol del Masquefa només començar de Francis despreés d’una bona jugada col·lectiva. A partir d’aquest moment la intenció del Masquefa era la de continuar esperant el recuperament de la pilota per sortit a la contra com a la primera part. La Garriga per la seva part apretava sobre la porteria de Edu Prat cada cop amb més perill, i han acabat demostrant perque son els acutals campions quan en dos minuts consecutius Fernández ha marcat dos gols posan l’empat al marcador.

Quedaven 5 minuts per acabar el partit i culminar la remontada, però només n’ha necessitat dos més per anotar el definitiu 3-2 mitjançant Edu Velilla, el jugador més veterà de la plantilla. A més a més, igual que en la primera part la Garriga ha disposat en l’últim minut d’un penal que no ha pogut transformar.

Així doncs la insistència de la Garriga ha donat els seus fruits, mentre que l’equip de l’Espardenya Masquefa, que ha fet un gran partit, ha intentat controlar des de la defensa el partit, però la qualitat dels jugadors de la Garriga s’ha acabat imposant i així revalida el títol de campió. Una gran final.

Al llarg del dia de demà, podreu trobar una sel.lecció de fotografies i el video del partit de la Final. Al llarg de la setmana, s'aniràn penjant fotos i videos de les semifinals.

La Garriga: Dani, Eric, Edu Velilla, Sergio i Javi; Calvete i Fernández.
Espardenya Masquefa: Edu Prat, Durán, Josep, Rafa i Jordi; Alcalá, Francis i Cristian.

17:50

SOU ELS MILLORS, QUIN PARTIDÀS..., ÀNIMS A TOTS . I A PER LA COPA CATALUNYA.

Xavi Pérez
14/04/2010
09:20

Ei xavals, no conten les vegades que caus sino les que t'aixeques, i aquesta derrota ens farà més forts. Estic molt orgullòs de tots vosaltres, tant dels que van jugar i és van deixar la pell, com dels que no van tenir minuts i no es van queixar mai, al contrari, van donar suport en tot moment al col-lectiu, l'Espardenya no és un equip, és un sentiment per que és com una gran família. Ànims i a per la Copa que ens espera a La Garriga.