F.S. Espardenya Masquefa
21/04/2010

Comparteix
ESPARDENYA MASQUEFA

L’Espadenya Masquefa s’ha endut el partit gràcies a un molt bon inici de partit i a una sèrie de gols psicològics, que han tallat tota esperança de remontada per part del Club Solo BCN.

Dos gols matiners de Josep Fuster (minuts 3 i 5) han posat el partit molt de cara als de Masquefa, que han vist augmentat el seu avantatge aconseguint al minut 7 de partit el 0-3 gràcies a un xut llunyà d’Angel Duran, que ha rebotat a les cames d’un defensor, deixant venut al porter local Christian.

Amb aquest resultat, el Club Solo BCN ha despertat i Albert Josa ha aconseguit retallar distancies (1-3 min 15 i 2-3 min.18).

Els locals es tornaven a posar al partit i a falta de poc més d’un minut semblava que s’arribaria al descans amb una desaventatge mínima, però dos errades defensives han permès als de Masquefa marcar dos gols més i marxar al descans amb un còmode aventatge: 2-5.
Futsal.cat

A la segona part jugadors de Barcelona han sortit decidits a donar la volta al marcador, i Pau ha aconseguit el 3-5, però a la jugada següent, Dani Alcalà ha marcat el 3-6 pel Masquefa, tallant en sec les esperances de remontada local.
El Club Solo BCN s’ha llençat a l’atac i el Masquefa ho ha aprofitat per augmentar l’aventatge, gràcies a Jonatan Lopez, que fet pujar el 3-7 al marcador.

Josa, a falta de 9 minuts, ha marcat de falta un gol que reobria les esperances locals d’arribar al partit de tornada amb un marcador més ajustat. I ocasions n’han tingut i és que el Ramon i l’Uri han fallat dos dobles penals que podien haver deixat les coses molt obertes de cara al partit de tornada, però al final el marcador no s’ha mogut: 4-7 en un partit molt entretingut.