aMasquefa

Regalos Originales   
Pàgina principal >> Societat >> ELS REIS D’ ORIENT ARRIBEN A MASQUEFA

ELS REIS D’ ORIENT ARRIBEN A MASQUEFA

PROTECCIO CIVIL MASQUEFA
06/01/2013

Comparteix
11

Un any més Melcior, Gaspar i Baltasar no han faltat a la seva cita amb els infants de la Vila de Masquefa.

Molts nens i nenes amb les seves famílies s’ han apropat a l’ Escola Font del Roure per donar la benvinguda als Reis i seguir-los fins la porta de l’ Ajuntament on l’ Alcalde Xavier Boquete va rebre a Ses Majestats.

La cavalcada va fer una parada davant del CTC on els infants de la Vila han aprofitat l’ ocasió per lliurar en mà la carta als reis.

La cavalcada es va recórrer els principals carrers de la Vila escoltats per la Policia Local, Protecció Civil i els organitzadors; gràcies a aquests tres equips que es van encarregar de l’ escolta, vigilància interna i seguretat en el trànsit no hi ha incidents a destacar i tots els nens de la vila van rebre els seus regals a temps.

MÉS IMATGES

22
33

[ Fer comentari ]

Masquefí
07/01/2013
14:36

A veure si l'any que ve els reis d'orient porten un CD de nadales en català als reis de Masquefa.... Per cert, un any mes, protecció civil possant en perill a la gent, aquest cop circulant amb el quad marxa enrera pel carrer major amb el carrer ple de persones i nens que s'havien d'apartar com podien per no ser atropellats. Enhorabona!!!

en Mare Masquefina a les 22:34 del dia 07/01/2013 ha replicat...
hola masquefí com tu jo també estava a la cavalcada i vaig veure com el quad de protecció civil anava marxa enrere però no crec que poses en perill la seguretat del meu fill ja que crec que la intenció d' aquest voluntari era que la gent es poses a dalt de la vorera per a que la cavalcada poguès sortir crec que en lloc de mirar tant negativament la labor d' aquests nois hauries de ser una mica mes optimista i positiu i pensar que lo que fan aquests nois es ayudarnos perque mentre vostè.....
Mare Masquefina
07/01/2013
22:39

.....perque mentre vostè estava disfrutant de la cavalcada aquestes persones vetllaven per la seguretat no se si sap que un nen es va perdre i els de protecció civil el van trobar i portar-lo amb el seu pare i no se si sap que a la cavalcada no hi va haver cap accident mes aixi que faci el favor i sigui una mica mes positiu amb els seus pensaments perque els que si que valorem tenir una protecció civil al nostre poble els veiem amb bons ulls no com vosté perque no....

en Nen Masquefi a les 19:17 del dia 09/01/2013 ha replicat...
Fixa't tu si té informació aquesta bona "mare masquefina" que sap fins i tot que tot va transcórrer sense incidents. Més que el relat d'una mare sembla el comunicat d'un professional que va estar cobrint l'esdeveniment, o no??
Mare Masquefina
07/01/2013
22:43

...vosté perque no entra com a voluntari i els ajuda a millorar ja que es dedica a criticar tant la seva feina?? pot ser perque no té el valor suficient com per deixar la seva vida personal de banda per ajudar a altres persones? jo per exemple lo ho faria mai en la vida i per això com a Masquefina sento orgull per aquests xicots. MOLTES GRÀCIES VOLUNTARIS DE PROTECCIÓ CIVIL a aquest individu no li feu NI CAS no es mereix la vostra atenció

en Nen Masquefi a les 19:33 del dia 09/01/2013 ha replicat...
A Que em sona tot aquest discurs filosòfic?
Joan
07/01/2013
22:55

Totalment d'acord amb tu, Masquefí

Mare Masquefina
07/01/2013
23:06

i per seguir defensant una mica mes li recordo que encara que sigui a Catalunya de moment es una Comunitat autònoma d' Espanya crec que l' Ajuntament fa molt be en posar nadales en espanyol que els Reis son d' orient no de Catalanya fins i tot en festes amb idealismes politics quin orgull. Una abraçada,FELIZ AÑO

en ANNA a les 10:37 del dia 16/01/2013 ha replicat...
No és que volgués afegir més llenya al foc ... però si els reis són d'orient potser els hauriem de donar la benvinguda amb música de terres d'orient, en cap cas d'occident, no?
en MARC a les 09:07 del dia 18/01/2013 ha replicat...
Crec que no sap, que el seu Ajuntament, es va declarar Municipi Independentista, i que el seu Alcalde, va estar com a representat de l'Assemblea de Municipis per la Independència el dia 11 de Setembre
Masquefí
08/01/2013
10:02

Mare Masquefina: Jo no critico la feina dels voluntaris, critico una actuació que crec que no era la correcta amb el carrer ple de gent. Fa dos anys, al mateix punt del carrer major (aproximadament devant l'antic celler) ens vem haver d'apartar correns perque un tot terreny de Protecció Civil baixava cagan llets en direcció a l'ajuntament amb el carrer tallat al trànsit i ple de gent i nens. En quant a les nadales en català, doncs no crec que sigui un tema de política, es un tema de cultura.

Cescs
10/01/2013
09:03

Batua l'olla! Com s'està posant el tema de Protecció Civil i la llengua! Estimat "Masquefí": D'aquests Siroccos que els hi agafa als de Protecció Civil d'aparentar que ens estan salvant la vida, en tenim a cada acte on hi son presents! Però, penso que si que ens cal un cos com aquest però, haurien de ser més naturals i fer la feina igualment sense fer-se veure tant, i menys en cavalcades. Jo hi era l'any passat al carrer major i, si surt algu pel Corralet, se l'hagués endut pel davant. Va un alt

Cescs
10/01/2013
09:13

En quan a la "mare masquefina": Disculpi senyora però, vosté te un problema i no se n'adona. Perque barreja la cultura amb la politica? Perquè s'amaguen darrera aquestes vagenades? Vosté encara es de les que pensa que si Catalunya aconsegueix la independencia es posaran fronteres i no podr+à anar a veure a la seva familia a Espunya? Senyora, aqui s'està defensant una cultura i una llengua. Una cultura local com Andalusia te la seva i Asturies te la seva. No importin i exportin cultures a altres.

Josep Masquefa
10/01/2013
09:15

Perquè sempre que algú critíca alguna cosa que relaciona a l'ajuntament, salta algú amb dents i ungles defensant-los? Perquè aquesta defensa sempre va acompanyada d'algún insult o despreci? En aquest cas, la mare Masquefina deia: (pot ser perque no té el valor suficient com per deixar la seva vida personal de banda per ajudar a altres persones?) Vosté que sap si aquesta persona ajuda o no als altres? No cal tanta prepotència per part del ajuntament, això no es bò i no es democràtic.

Cescs
10/01/2013
09:25

a altres llocs on ja en tenen una. Qui millor que els que viuen aquí i son de fora o els que son d'aquí i tenen familia fora per entendre-ho i defensar-ho? Senyora: repeteixo; voste te un problema i no ho sap. Com molts, es clar. Perquè m'entengui: que els reis d'Orient son la nostra tradició i, no el Pare Noel o Santa Claus. Que aquí es el pessebre i no l'arbre. Ja m'està be que aqui es faci la Feria de Abril pels que ho senten pero adonis de que no es una festa d'aquí. Malgrat tot voste

Cescs
10/01/2013
09:26

malgrat tot, voste seguira pensant igual, oi? Doncs si es incapç d'entendre això, voste no te solució.

josep
12/01/2013
00:37

Ja es veu, una cosa es mirar una web d’informació i un altre es poca feina. Busqueu feina

en Cescs a les 09:06 del dia 16/01/2013 ha replicat...
Josep, i tu? que fas responent? Que també hauries de buscar feina? Cal saber alternar la feina amb la vida i el quotidià.
en MARC a les 08:59 del dia 18/01/2013 ha replicat...
Segurament tú tens molta feina (segurament al ajuntament), la que no té més del 20% de la població, i no perque no volguin. Això si, el que no tens es vergonya.
en Cescs a les 12:19 del dia 18/01/2013 ha replicat...
Això, això, no tens vergonya!
Mare Masquefina
21/01/2013
20:16

veient els comentaris prolongats aqui nomes hi ha una persona qque barreja i es qui critica per posar la musica en espanyol, per cert no soc el FILOSOF ni trteballo al ayuntament em dic Maria tinc 36 anys i tinc 2 fills i si defenso als de Proteccio civil es perque s' ho mereixen hem dona mal de cap llegir tantes critiques sense fonaments a uns xicots QUE ENS AJUDEN repeteixo AJUDEN VOLUNTARIAMENT i tan nombrar al ajuntament sembleu de l' oposicio utilizant aquest mitjan com a difussio de les..

Mare Masquefina
21/01/2013
20:22

... de les vostres critiques, porto tota la vida visquen a Masquefa i crec que aquest partit ho esta fent bastant be pels temps que corren. i responent al CESC jo a tu et cremava a la foguera ojala os donin la independencia es creein fronteres i a tu et posin un coet al cul i a la lluna una estoneta que potser aixi et baixaran els fums. i si ANNA em semblaria molt be rebre als reis d' orient amb musica de la seva terra.

Mare Masquefina
21/01/2013
20:25

i si estic tan informada es perque es llegeixo la noticia que sembleu rucs molts d' aqui os enganxo la frase que diu la noticia "La cavalcada es va recórrer els principals carrers de la Vila escoltats per la Policia Local, Protecció Civil i els organitzadors; gràcies a aquests tres equips que es van encarregar de l’ escolta, vigilància interna i seguretat en el trànsit no hi ha incidents a destacar " cal remarcar no hi van haber incidents UN PETO

Cescs
22/01/2013
16:44

Hola Maria. Que vols que els que fan l'article diguin que va anar malament? No, oi? Doncs ja està. Es com dir: Nosaltres en ho vam fer molt be. Referent a lo del cohet al cul i tot això, tambe esta molt bé pero, tambe esta be perque t'ho dius tu mateixa. Sembles de Proteccio civil (jaja). Al cap i a la fi, ets tu qui et poses violenta. Ah i, segueixes tenint el mateix problema; ho barreges tot. Així anem!

Manel
22/01/2013
16:53

Mare masquefina, em sembla que us poseu molt nerviosos tots. No cal insukltar. Jo de tu miraria les coses d'una altra manera. Cal coneixer la historia de catalunya una mica per poder opinar d'aquesta manera. Mirao com si catalunya no hagues estat mai en españa i veuras les coses diferens. També veig que juntes diferents cultures en un mateix lloc, aixo no es pot fer. Tranquilizat i intetau.

Mare Masquefina
23/01/2013
13:09

cesc com veig que no saps llegir gaire et repeteixo un altre comentari que vaig fer no tinc ni el temps ni les ganes per fer aquesta feina pero per aixo mateix no criticar les tonteries de quad dels cotxes crec quan sigui alguna cosa de debo ho criticare pero no per fer mal ni donar mala imatge com feu sino perque ho rectifiquin i ho millorin

Nen Masquefi
23/01/2013
18:47

undefined

Nen Masquefi
23/01/2013
18:51

Ara si que l'has cagat, crec que ningú a dit que fossis el "filòsof", sinó que el discurs era filosòfic, tu mateix et delates amb els teus comentaris, Per cert, un nen es va perdre i ells el van trobar? això no ho posa en la notícia, a no clar, és que just estava jo allà, juas, juas,

Nen Masquefi
23/01/2013
18:51

hauries de canviar una mica els teus discursos, no cal que defensis tant a aquest grup, ja que els fas més mal que bé, ho únic que aconsegueixes amb els teus comentaris és que la gent de s'acarnissi més amb ells i això tampoc s'ho mereixen.

Mare Masquefina
24/01/2013
01:59

Nen Masquefi: em sembla a ami que estas obsesionat una mica alguns critiquen i altres defensem significa que hagi d' estar dins no puc ser una persona normal? per cert tu no enteres de les coses que passen al poble? si t' enteres que he de pensar que ets de l' ajuntament? se estan critican moltes tonteries i ja n' estic cansada perque molts feu vergonya jo no he de donar mes explicacions de la meva vida ja ho fet i ningu de vosaltres té la meitat del coratge com per identificarse formalment ...

en Tot Seguit a les 09:14 del dia 24/01/2013 ha replicat...
Si us plau, allà al teclat, al costat de la M, hi ha una tecla per possar COMES,,,,,, que difícil es entendre el que vols dir.
Mare Masquefina
24/01/2013
02:03

.... i com he dit els defensare sempre i no crec que els hi faci mal perque tambe he dit que els criticare quan de debo tingui raons per fer-ho pero no una critica dolenta com feu la majoria sino una critica constructiva per a que aquest grup ho millori

Mare Masquefina
25/01/2013
15:39

no tinc signes de puntuacio al meu teclat un PETO

en Spectrum del 1969 a les 08:46 del dia 28/01/2013 ha replicat...
Ja ja ja ja, no tu creu ni tú.....
Manel
27/01/2013
18:27

resulta imposible.........

Cescs
27/01/2013
18:28

si. Hi ha gent que viu en el su mon particular. No hi ha solucio. Aixi anem

[ Fer comentari ]

     

El teu comentari ...

La IP del teu ordinador és: 178.33.167.39  
Nom
Autentifica't amb facebook i el comentari es publicarà automàticament
Comentari
(màxim 500 caràcters!)
 
Quins caràcters hi veus?
 
>> Publicar comentari >>         
 

Abril2018

DlDmDcDjDvDsDg
26272829303101
02030405060708
09101112131415
16171819202122
23242526272829
30010203040506


acpg

  Un producte de:

www.aMartorell.com