aMasquefa

Regalos Originales
Pàgina principal >> General >> 70 ciclistes de muntanya participen a l'exigent cursa 3h Resistència BTT de ...

70 ciclistes de muntanya participen a l'exigent cursa 3h Resistència BTT de Masquefa

aMasquefa.com
13/07/2016

Comparteix
L'èxit d'aquesta primera edició encoratja els organitzadors a plantejar l'impuls de noves curses en el futur.

Fins a un total de 70 ciclistes de muntanya, provinents de diferents punts del país, es van congregar a Masquefa el passat 9 de juliol per tal de participar en les 3h de resistència organitzades per la UC Masquefa amb la col•laboració de l'Ajuntament.

La prova va arrencar a les cinc de la tarda. El primer tram del recorregut consistia en una rampa d'accés al cementiri municipal que, tot i estar pensada només per estirar el grup i evitar que tots els ciclistes accedissin alhora a l'estret camí del circuit, va ser, en opinió dels propis esportistes, la part més dura de la prova. Un cop superat aquest primer escull, els ciclistes van haver d'afrontar els més de 4 quilòmetres de circuit tancat. L'exercici va consistir en donar voltes a aquest recorregut de forma continuada, tant de forma individual com per equips.

En finalitzar la cursa es va fer el lliurament de premis i trofeus als guanyadors de cada categoria, cedits per col•laboradors i amics de la UC Masquefa. L'èxit de participació i el bon desenvolupament de la prova encoratja els organitzadors a plantejar-se l'impuls de noves curses de cara al futur.

Des de l'Ajuntament es dóna les gràcies a tota la gent de la UC Masquefa i als seus col•laboradors per la bona feina feta, primer marcant i preparant el terreny, després organitzant la cursa i finalment atenent els ciclistes participants.

Encara no hi ha comentaris ... i si hi dius la teva?