El Club Excursionista Anoia a la recerca de la neu per a realitzar la seva sortida anual amb raquetes de neu

 
25/02/2020

El Club Excursionista Anoia a la recerca de la neu per a realitzar la seva sortida anual amb raquetes de neu.

Cada vegada resulta més complicat trobar un indret amb neu suficient per a realitzar una sortida d’un dia amb raquetes de neu.

El Club Excursionista Anoia planteja un any més la seva sortida amb raquetes de neu amb el desconeixement, fins als darrers dies, de quin lloc comptarà amb una neu adequada per a realitzar un desplaçament d’una jornada i desenvolupar la seva activitat en condicions. El canvi climàtic es mostra una vegada més a la muntanya generant un retrocés notable de la neu any rere any. Tot i això, el club masquefí planteja una sortida amb raquetes de neu per al proper dissabte dia 7 de març, mantenint-se espectant a la situació meteorològica fins al darrer moment.

Per aquells que estiguin interessats en participar de la sortida, cal que realitzin la seva reserva de material (raquetes de neu) a l’organització. L’organització estarà en contacte continuat amb els inscrits per a anar-los informant dels canvis i decisions que aquests vagin prenent segons el desenvolupament meteorològic dels darrers dies. Es per aquest motiu que el grup excursionista no pot definir l’indret fins al darrer moment, fet que es repeteix cada any arribades aquestes dates.

IMPORTANT REALITZAR LA RESERVA DE LES RAQUETES ELS MÉS AVIAT POSSIBLE I LLEGIR LA FITXA TÈCNICA INDICADA SOTA AQUESTA CRONICA !!!

FITXA TÈCNICA

SORTIDA AMB RAQUETES DE NEU

Lloc: Per determinar segons l’estat de la neu

Dia: dissabte, 7 de març

Hora sortida de Masquefa:  7 h

LLOC DE TROBADA: Local del Club Excursionista Anoia – carrer Crehueta, 33 – Masquefa (davant del Bar Serralet)

Hora tornada a Masquefa:  20 h aprox.

Distància:  12 kms aprox.

Desnivell acumulat:  +500 -500 mts aprox.

Temps total ruta:  7 hores aprox.

Dificultat:  moderada

Material necessari:  Paraneus, aigua, ganyips per anar picant pel camí, entrepà per dinar, guants, roba d’abric, bastons de caminar, crema solar, olleres de sol i màquina de fotos (optatiu)

Material específic:  Raquetes de neu, paraneus i bastons de caminar (les raquetes es poden reservar al mateix club amb suficient antelació)

PREU SOCI:  12 €

PREU NO SOCI: 15 €

Preu lloguer de les raquetes:  18 €

El pagament de la inscripció es realitzarà el mateix dia de la sortida.

INSCRIPCIONS: Per correu electrònic a ceanoia@hotmail.com o al local del club (carrer Crehueta, 33 – Masquefa) els divendres de 19 a 21 h.

MÉS INFORMACIÓ:  ceanoia@hotmail.com o al local del club (carrer Crehueta, 33 – Masquefa) els divendres dies 8 i 15 de 19 a 21 h.