Esgotades les places de la travessa Ulldeter – Coma de Vaca – Núria organitzada pel Club Excursionista Anoia pels dies 9 i 10 de juliol abans d’anunciar-se l’activitat

 
27/06/2022

Els propers dies 9 i 10 de juliol, el Club Excursionista Anoia te programada una travessa que unirà el refugi d’Ulldeter amb el de Coma de Vaca i el Santuari de Núria (Ripollès). La ruta que es seguirà per unir aquests punts transcorrerà per la serra de la Coma de l’Orri realitzant els cims del Gra de Fajol (2708mts), el Puig de Pastuira (2675mts), el Puig de Fontlletera (2575mts) i el Pic de Balandrau (2584mts) com a cims principals i fins al refugi de Coma de Vaca, per a seguir l’endemà pel camí dels Enginyers fins al Santuari de la Mare de Deu de Núria.

La sorpresa de l’entitat excursionista ha estat quan, un parell de setmanes abans de realitzar-se la travessa, s’han rebut les sol·licituds d’inscripció que han cobert les places per part de diverses persones interessades.

Que s’hagin cobert aquestes places abans de ser publicada l’activitat ha estat gràcies al resseguiment que s’ha tingut per part d’aquestes persones del calendari que cada any el club presenta durant el mes de novembre amb la programació completa de tot l’any següent.

El Club Excursionista Anoia s’ha vist obligat a no obrir ni ampliar inscripcions degut a la gran demanda de places que estan rebent els refugis d’alta muntanya per aquest estiu.

El club masquefí demana als inscrits que estiguin atents a les indicacions de la Fitxa Tècnica de la sortida.

FITXA TÈCNICA

TRAVESSA ULLDETER – REFUGI COMA DE VACA – SANTUARI DE NÚRIA

Cims: Gra de Fajol (2708mts), Coma de l’Orri (2458mts), Pastuira (2675mts), Fontlletera (2575mts) i Balandrau (2584mts)

Localització: Setcases - Queralbs

Comarca: Ripollès

Dies: dissabte 9 i diumenge 10 de juliol de 2022

Hora sortida de Masquefa: 6h.

Lloc de trobada: Local del Club Excursionista Anoia - carrer Crehueta, 33 - Masquefa (davant del Bar Serralet). Per qui no sigui de Masquefa cal concretar amb l’organització

Hora tornada a Masquefa: 20h. aprox.

Tipus ruta: Anada

Distància ruta: 19 km aprox.

Desnivell: +1700 -1900 mts. Aprox.

Temps total ruta: 10 hores aprox.

Dificultat: Moderada

Material necessari: Aigua, ganyips per anar picant, entrepà per dinar dissabte, calçat trekking, paravent/impermeable, barret i protector solar

Material específic: bastons per caminar, càmera fotos i carregador mòbil

Material necessari al refugi: Sac per dormir, sabó dutxa i tovallola

PREU FEDERAT: 89,50 €

(Inclou: Trasllat cotxes, MP refugi i Cremallera Núria-Ribes)

PREU NO FEDERAT: 105,40 €

(Inclou: Trasllat cotxes, MP refugi, Cremallera Núria-Ribes i assegurança)

(Els preus indicats s'ajusten a les despeses de la sortida sense aplicar cap quota organitzativa i sense fer diferenciació en el preu per ser SOCI o NO SOCI del Club Excursionista Anoia)

PAGA I SENYAL: Cada inscrit haurà d’abonar la quantitat de 50 € com a paga i senyal abans del dia 2 de juliol (NO FER VIZUM)

El pagament de la resta de la quota de la inscripció es realitzarà el mateix dia de la sortida.

INSCRIPCIONS: INSCRIPCIONS TANCADES

MÉS INFORMACIÓceanoia@hotmail.com al local del Club (carrer Crehueta, 33 - Masquefa) els divendres, de 19h. a 21h.