El Club Excursionista Anoia torna a donar suport a la FESTA DE LA INCLUSIÓ A ELS HOSTALETS DE PIEROLA, participant per segon any consecutiu a una festa deslluïda - Crònica 29.4.23

 
28/08/2023

La Petita tornà a estar present a la 2a. FESTA DE LA INCLUSIÓ A ELS HOSTALETS DE PIEROLA per a donar suport a una iniciativa que s’havia presentat un any abans.

Malgrat el nul públic que l’any 2022 es va atansar a la fira matinal on hi van participar quatre entitats oferint i mostrant la seva activitat en les carpes situades a l’espai comprès entre l’Ajuntament, l’Auditori Cal Figueres i la Plaça Dr. Conde, entre elles la que ocupava la representació del club masquefí, aquest va animar a l’organització a que ho tornès a intentar aquest any realitzant una bona promoció fora del terme de Els Hostalets. Així que, el compromís de tornar a participar amb la cadira Joëlette del Club Excursionista Anoia en aquesta edició 2023 estava agafat i així es va complir. Tot i això, el resultat d’enguany va resultar ser el mateix que l’anterior. Participació altra vegada nul·la per part del públic i visitants a la fira matinal.

A vegades, per molt bonic que se’ns vulgui presentar un aparador, si al magatzem no hi tenim prou gènere per oferir, potser només ens sortirà atractiva la fotografia de la façana. Tot i això, el gènere de qualitat que omplirà el magatzem es deurà a una gestió seriosa i sabent de l’ofici.