Club Excursionista Anoia

Cercador
Pàgina principal >> Les Noticies >> El CEA visita Les Agulles de Montserrat amb l’A.VV. Vista Alegre de Girona com a grup convidat
Contacte
noticies
Uns quants del grup

El CEA visita Les Agulles de Montserrat amb l’A.VV. Vista Alegre de Girona com a grup convidat

15/11/2009

El passat diumenge, 8 de novembre, el Grup de Muntanya de l’A.VV. Vista Alegre de Girona, i com a convidat del Club Excursionista Anoia de Masquefa, van visitar la zona de Les Agulles de Montserrat. Aquesta sortida, parteix de la idea de realitzar un intercanvi entre les dues entitats. Aquesta matinal per la Serra de Montserrat, és la primera de les dues que es realitzaran entre aquests dos grups excursionistes. Al mes de març, el CEA i tothom que ho desitgi i s’apunti a la sortida, podrà visitar l’Alta Garrotxa convidats pel grup gironí.
La trobada de diumenge, es va fer a l’Hotel El Bruc, on la jornada va començar compartint un cafè. Seguidament, i des de Can Masana, es va iniciar la caminada pel camí que segueix el GR172, girant cap el bosc i en direcció a La Portella. Desprès d’una petita grimpada, el grup inicià el seu eslàlom per les primeres Agulles i, les càmeres de fotos van començar el seu llarg treball. A la poca estona, una corda i una grimpadeta molt pronunciada els portaria fins a l’Agulla del Capdamunt, tot i que un petit grup, agafà una via alternativa per estalviar-se la corda. El camí seguí per corriols, pujades i baixades, arrossegades de cul i, també..., caigudes de cul. A l’estona: el Portell Estret. Aquell seria el punt on el grup, deixaria Les Agulles per descendir fins trobar el Camí del Pas del Príncep que els duria en pocs minuts fins al Refugi de Vicenç Barbé. Unes fotos de grup i, altra vegada de camí, fins trobar de nou La Portella. Ara, sols quedaria desfer un tram de camí fins al cotxe. En mitja hora, tornarien a estar a Can Masana on, un porró de vi i una mica de pa amb tomàquet amb embotit, serviria per reposar forces. En mig de l’àpat, el president del CEA, obsequià al grup convidat amb un recordatori del Club Excursionista Anoia.
Des del CEA, s’espera que, els companys gironins, gaudissin de la sortida i que els hi quedessin ganes de tornar a compartir camí amb els masquefins.
 

 

Més imatges

De tornada
Foto del grup al Refugi
Observant el paisatge panoramic
Dinar 3
Portell Estret
Arribant al Portell Estret
Escapada del cami a veure el paisatge
El Jordi en una foto???
Pas estret entre agulles
La Portella
Cami de Les Agulles 2
Cami de Les Agulles
Primeres Agulles
Trobada a Can Masana
Primeres fotos
La pujada sols ha comen?at
I encara, mes dificil; la corda
Despres de la corda, la satisfaccio
Amunt!!!
Dinar 2
El dinar 1
Dinar 4

Encara no hi ha comentaris ... i si hi dius la teva?   [ Fer comentari ]

   
El teu comentariEnviant desde: 185.191.171.11  
Escriu el teu comentari, a continuació els quatre caracters de seguretat i finalment "Publicar comentari".
Nom
Comentari
(màxim 500 caràcters!)
Quins caràcters hi veus?

Amb això pretenem evitar l'inserció automàtica de comentaris (robots comercials, spam, ...)

Publicar comentari         

Març2024

DlDmDcDjDvDsDg
26272829010203
04050607080910
11121314151617
18192021222324
25262728293031





  Un producte de:

 www.atotarreu.com

  Col.labora:

www.masquefa.cat