Club Excursionista Anoia

Cercador
Pàgina principal >> Les Noticies >> El programa disCAPACITATS A LA MUNTANYA del Club Excursionista Anoia torna a sortir d’excursió, i aquesta vegada no t’ho pots perdre !!!
Contacte
noticies
cartell

El programa disCAPACITATS A LA MUNTANYA del Club Excursionista Anoia torna a sortir d’excursió, i aquesta vegada no t’ho pots perdre !!!

11/05/2017

El Club Excursionista Anoia juntament amb l’Associació ALMA i en col·laboració amb l’associació Rodamunt, sortiran d’excursió pels camins i rieres de Masquefa per fer possible una vegada més l’accés a aquests indrets, de vegades tant inaccessibles, a aquelles persones amb mobilitat reduïda que encara no es poden permetre realitzar aquest tipus d’activitat.

Aquest any però, es doblaran el nombre de cadires especials (Joëlette) i es comptarà amb l’assistència d’una participant i amiga d’Olesa de Montserrat convidada pel grup excursionista masquefí.

El programa disCAPACITATS A LA MUNTANYA és un projecte del Club Excursionista Anoia iniciat ara fa un any i amb el que es treballa estretament amb una altra entitat de Masquefa; l’Associació ALMA. En la seva primera edició, disCAPACITATS A LA MUNTANYA va presentar Rodamunt, una entitat que treballa amb l’objectiu d’acostar a persones amb mobilitat reduïda a realitzar múltiples activitats tant a l’aire lliure com a l’alta muntanya i que compta amb un equip de grans professionals de l’alpinisme, desenvolupant activitats tant atrevides com l’escalada amb gent amputada o cims de gran dificultat amb invidents. La relació entre el Club Excursionista Anoia i Rodamunt no s’acaba en aquesta reunió anual a Masquefa, si no que aquesta parteix d’una història molt més profunda nascuda des de l’interior del club masquefí i que més tard va comportar la integració de dos dels seus membres a l’equip de voluntaris de Rodamunt. Actualment, aquestes tres entitats mantenen una gran amistat i les uneix un objectiu comú; gaudir plegats d’allò que ens ofereix la muntanya i salvar aquells obstacles que ens ho poden impedir, perquè tots tenim els nostres somnis i els nostres objectius...... i les nostres pròpies limitacions.

Fins a on arriba la capacitat d’una persona per aconseguir el seu propi objectiu? Tots estem capacitats per a desenvolupar les mateixes activitats? On estan les nostre pròpies disCAPACITATS?

El diumenge 28 de maig sortiran d’excursió quatre cadires Joëlette fent possible que persones amb mobilitat reduïda arribin a gaudir de sensacions a les que fa temps alguns dels seus òrgans sensorials naturals no han sentit. Circular per la riera, guanyar un desnivell important per un corriol estret i pedregós, passejar entre vinyes en plena primavera i estar acompanyat d’un grapat d’amics ben segur que despertarà aquests sentits a molts dels participants, vagin o no pujats en una Joëlette.

Aquesta ha de ser una gran festa per a tothom i és per això que el Club Excursionista Anoia i l’Associació ALMA convida a tothom el diumenge dia 28 de maig a participar d’aquesta caminada i a la botifarrada final. Això serà al Parc de la Font del Roure a partir de les 9 del matí.

AQUESTA VEGADA NO T’HO POTS PERDRE !!!

 [Veure 2 comentaris]

Més imatges

cartell

[ Fer comentari ]

Maribel
14/05/2017
09:13

Bonita iniciativa. No podré participar este año, pero espero poder hacerlo en próxima ocasión. Salud.

  Replicar
en/na Jordi  a les 17:27 del dia 15/05/2017 ha replicat...

Gràcies

Encara no hi ha comentaris ... i si hi dius la teva?   [ Fer comentari ]

   
El teu comentariEnviant desde: 23.22.35.162  
Escriu el teu comentari, a continuació els quatre caracters de seguretat i finalment "Publicar comentari".
Nom
Comentari
(màxim 500 caràcters!)
Quins caràcters hi veus?

Amb això pretenem evitar l'inserció automàtica de comentaris (robots comercials, spam, ...)

Publicar comentari         

Abril2024

DlDmDcDjDvDsDg
01020304050607
08091011121314
15161718192021
22232425262728
29300102030405





  Un producte de:

 www.atotarreu.com

  Col.labora:

www.masquefa.cat