Club Excursionista Anoia

Cercador
Pàgina principal >> Les Noticies >> Manolo Martínez surt d’excursió amb el Club Excursionista Anoia dins del programa disCAPACITATS A LA MUNTANYA
Contacte
noticies
dis

Manolo Martínez surt d’excursió amb el Club Excursionista Anoia dins del programa disCAPACITATS A LA MUNTANYA

18/07/2018

En Manolo Martínez, conegut popularment com el Manolo de l’ONCE, surt d’excursió amb el Club Excursionista Anoia. El programa disCAPACITATS A LA MUNTANYA dirigit pel club excursionista masquefí, realitzà una de les sortides que van quedar pendents dins d’aquest programa el passat més de maig degut a les inclemències del temps.

Amb l’ajuda de La Petita FB, la cadira Joëlette de l’Associació ALMA cedida al Club Excursionista Anoia, un grup d’excursionistes voluntaris en realitzar aquest tipus de sortides, s’organitzaren per poder sortir a donar una volta matinal per les vinyes i rieres de Masquefa amb en Manolo Martínez, un vilatà engrescat a sortir tantes vegades com es pugui i tornar a recórrer aquells paratges que fa temps visitava sovint.

L’excursió començava a casa mateix del protagonista i va transcórrer per nombrosos llogarets identitaris de la vila de Masquefa; el Parc de la Font del Roure, les Moreres, el camí dels Hostalets de Pierola, la masia de l’Ocata, la masia de Can Mussons i de nou a les Moreres seguint la riera. Amb aquest itinerari es podia observar el millor color verd de les vinyes i el blanc més brillant del massís de Montserrat. No només es realitzaren les aturades obligades durant la pujada des de la riera fins a guanyar el camí dels Hostalets, si no que també es feien quan el paisatge exigia ser observat amb tota la seva brillantor d’un diumenge assolellat. Foto de grup sota les restes de Ca l’Ocata i esmorzar a l’ombra de Can Mussons.

Amb el sabor refrescant d’unes cerveses al pati de l’entrada de casa seva, semblava que en Manolo volgués agrair l’esforç d’aquell grup de persones a les que molt poc o gens coneixia però que l’havien portat a fer un passeig que ben segur desitjava. Els demès, agraïen aquelles cerveses amb la intenció de celebrar una excursió més de les que es fan habitualment al club excursionista i amb la sensació d’haver guanyat un company més amb el que plantejar seguir sortint plegats a la muntanya i gaudir de la natura com a un bon grup d’amics. 

 

Més imatges

dis
dis
dis
dis
dis

Encara no hi ha comentaris ... i si hi dius la teva?   [ Fer comentari ]

   
El teu comentariEnviant desde: 66.249.66.79  
Escriu el teu comentari, a continuació els quatre caracters de seguretat i finalment "Publicar comentari".
Nom
Comentari
(màxim 500 caràcters!)
Quins caràcters hi veus?

Amb això pretenem evitar l'inserció automàtica de comentaris (robots comercials, spam, ...)

Publicar comentari         

Març2024

DlDmDcDjDvDsDg
26272829010203
04050607080910
11121314151617
18192021222324
25262728293031





  Un producte de:

 www.atotarreu.com

  Col.labora:

www.masquefa.cat