Club Excursionista Anoia

Cercador
Pàgina principal >> Les Noticies >> 13-O - CIMS PER LA LLIBERTAT - El Club Excursionista Anoia i l’Associació Flama del Canigó d’Igualada apadrinen el cim del Canigó
Contacte
noticies
cims

13-O - CIMS PER LA LLIBERTAT - El Club Excursionista Anoia i l’Associació Flama del Canigó d’Igualada apadrinen el cim del Canigó

05/09/2018

Com ja avançàvem fa uns dies, el Club Excursionista Anoia i l’Associació Flama del Canigó d’Igualada apadrinen el cim del Canigó (2784 mts – Catalunya Nord) dins del projecte CIMS PER LA LLIBERTAT.

“Solidaritat, esforç, cooperació i llibertat són les bases de CIMS PER LA LLIBERTAT.

Aquest projecte neix de la passió per la natura i del sentiment de llibertat que se sent a la muntanya, sobretot quan es fa cim. Una sensació que segur que troben a faltar totes aquelles persones que s’han vist privades de llibertat per defensar de forma pacífica les seves idees.

CIMS PER LA LLIBERTAT és una acció esportiva, solidària i reivindicativa. Consisteix en una ascensió simultània a 18 cims de la nostra terra que han estat triats directament pels presos, exiliats i represaliats polítics Catalans i que es realitzarà el proper dia 13 d’octubre.” (Del web de Cims per la llibertat).

Segons el president del Club Excursionista Anoia - Aquesta no és una qüestió política si no de justícia, de llibertat de pensament, de consciència i d’opinió, de dignitat, d’igualtat, de drets culturals i socials. És qüestió de drets humans. És per això que el Club Excursionista Anoia s’afegeix a aquest projecte.-

Qui vulgui pujar algun dels cims de CIMS PER LA LLIBERTAT obtindrà tota la informació al web www.cimsxlallibertat.cat

Si a més el cim que es vol fer és el Canigó, ho podeu fer per mitjà del mateix web o contactar amb el Club Excursionista Anoia a ceanoia@hotmail.com o a l’Associació Flama del Canigó d’Igualada a igualada@flamadelcanigo.com

Seguidament presentem l’agenda resumida del programa previst i alguns punts a tenir en compte. També, adjunt a aquesta notícia es troba la fitxa tècnica de l’ascensió al cim.

  • Inscripcions a la FEEC (10 € = samarreta + assegurança)
  • Contacte amb el centre excursionista que apadrina el cim (25 €/persona reserva de plaça de taxi 4x4 de Prada a Cortalets)
  • El trasllat fins a Prada se’l procura cadascú
  • Dissabte, 13 d’octubre
    • 7:00h – sortida de taxis des de Prada (lloc per determinar)
    • 7.30h – sortida de taxis des d’Esquena d’Ase
    • 9:00h – inici ascensió a peu cap el cim des del refugi de Cortalets
    • 12:00h – Acte a dalt del cim
    • 16:00h – sortida taxis des de Cortalets cap a Prada
  • Per aquells que vulguin anar el dia abans i dormir a Prada s’hauran de procurar el lloc. L’organització no reserva lloc per dormir.
  • S’adjunta FITXA TÈCNICA DEL CIM a aquest correu electrònic.

Des de l’organització del Club Excursionista Anoia es demana que es facin les consultes i reserves el més aviat possible per poder facilitar al màxim la tasca voluntària de totes les entitats i persones organitzadores.

 

Més imatges

cims
cims
cims
cims

Encara no hi ha comentaris ... i si hi dius la teva?   [ Fer comentari ]

   
El teu comentariEnviant desde: 85.208.96.195  
Escriu el teu comentari, a continuació els quatre caracters de seguretat i finalment "Publicar comentari".
Nom
Comentari
(màxim 500 caràcters!)
Quins caràcters hi veus?

Amb això pretenem evitar l'inserció automàtica de comentaris (robots comercials, spam, ...)

Publicar comentari         

Març2024

DlDmDcDjDvDsDg
26272829010203
04050607080910
11121314151617
18192021222324
25262728293031





  Un producte de:

 www.atotarreu.com

  Col.labora:

www.masquefa.cat