Club Excursionista Anoia

Cercador
Pàgina principal >> Les Noticies >> El Club Excursionista Anoia corona el pic de la Mina (2683mts) en raquetes de neu
Contacte
noticies
raquetes

El Club Excursionista Anoia corona el pic de la Mina (2683mts) en raquetes de neu

18/03/2019

A la recerca de la neu en un hivern més calent del normal on el canvi climàtic resulta palès a l’alta muntanya, el Club Excursionista Anoia es traslladà a la zona de Porté-Puymorens per a coronar el pic de la Mina de 2683 metres d’altura.

Partint en cotxe des del local de l’entitat excursionista, el grup realitzà una primera parada a la Cafeteria Els Portals, situada en una de les benzineres properes a Cercs i on l’oferta per esmorzar resulta variada, extensa i força atractiva per a qualsevol paladar. Una vegada satisfets i preparats per afrontar una fantàstica jornada a la neu, el grup arribà a l’aparcament situat al coll de Pimorent. Una vegada calçades les raquetes de neu, els excursionistes iniciaren el camí que els duria al cim acompanyats en tot moment per les pistes d’esquí i un bon nombre d’aficionats a la muntanya que havien optat pel mateix objectiu que els masquefins. A l’inici però, retrobada amb en Pau, un antic conegut que ensenyà a construir iglús

durant un cap de setmana que el Club Excursionista Anoia passà a La Molina. Ell també s’havia traslladat al mateix indret cercant suficient neu per a realitzar aquestes construccions amb un petit grup de persones. La meteorologia no només no variar el seu estat de les darreres setmanes si no que encara es confirmà més amb l’esplèndid sol que acompanyà al grup durant tota la jornada. Amb bon ritme, el grup anar ascendint fins coronar el pic de la Mina. Una estona abans però, un parell dels components del grup decidien cloure amb la caminada i iniciaren la baixada. Per la resta, el premi d’una vista espectacular, un mos i la foto de grup. El descens va ser plàcid fins arribar de nou a l’aparcament. Canvi de roba i cap a casa.

El bon rotllo entre els components del grup encara els portà a gaudir d’un berenant a la Crêperie-Cafeteria Cerdanya on entre uns creps Suzette flamejants i el de Nutella més tradicionals, els riures i el cansament conjugaven a la perfecció per acabar al Forn Moya comprant les fantàstiques magdalenes que allà s’hi fan.

 

Més imatges

raquetes
raquetes
raquetes
raquetes
raquetes
raquetes
raquetes
raquetes
raquetes
raquetes
raquetes
raquetes
raquetes
raquetes
raquetes
raquetes
raquetes
raquetes
raquetes
raquetes
raquetes
raquetes
raquetes
raquetes
raquetes
raquetes
raquetes
raquetes
raquetes
raquetes
raquetes
raquetes
raquetes

Encara no hi ha comentaris ... i si hi dius la teva?   [ Fer comentari ]

   
El teu comentariEnviant desde: 85.208.96.200  
Escriu el teu comentari, a continuació els quatre caracters de seguretat i finalment "Publicar comentari".
Nom
Comentari
(màxim 500 caràcters!)
Quins caràcters hi veus?

Amb això pretenem evitar l'inserció automàtica de comentaris (robots comercials, spam, ...)

Publicar comentari         

Març2024

DlDmDcDjDvDsDg
26272829010203
04050607080910
11121314151617
18192021222324
25262728293031





  Un producte de:

 www.atotarreu.com

  Col.labora:

www.masquefa.cat