Club Excursionista Anoia

Cercador
Pàgina principal >> Les Noticies >> Lliurats els premis FotoFlash i FotoFlashRETARD 2019
Contacte
noticies
fotoflash

Lliurats els premis FotoFlash i FotoFlashRETARD 2019

13/06/2019

El Club Excursionista Anoia lliura els premis FotoFlash i FotoFlashRETARD 2019 durant la Fira de la Infància i la Joventut celebrada a Masquefa el passat dia 1 de juny.

En aquesta edició del FotoFlash s’hi van presentar 11 participants amb un total de 962 fotografies de les quals, i en sessió prèvia, el Jurat va decidir classificar per aquesta fase final un total de 25 fotografies. En quan al FotoFlashRETARD el nombre de participants van estar 4 i les fotografies presentades 12 les quals van passar 8 d’elles a la final. El jurat format per membres de l’Associació Fotogràfica d’Igualada va atorgar els premis dels tres primers classificats de cada categoria, mentre que tothom que va visitar l’exposició situada a la carpa que el Club Excursionista Anoia va presentar a la Fira de la Infància, va tenir l’oportunitat de votar una fotografia de cada categoria atorgant així el premi de Jurat Popular a aquelles instantànies que obtingueren més suport.

Els premiats van ser els següents:

FOTO-FLASH

1er. PREMI:   Angel Prieto

2on.PREMI:   Dani Gutiérrez

3er. PREMI:   Juan Antonio López

PREMI JURAT POPULAR:   Angel Prieto

FOTO-FLASH-RETARD

1er. PREMI:   Angel Prieto

2on.PREMI:   Alex Fernández

3er. PREMI:   Alba Sangrà

PREMI JURAT POPULAR:   Juan Antonio López

Tots els premiats van ser obsequiats amb un trofeu i una ampolla de Cava, gentilesa de Cava Bon Cuvée. El classificat en primer lloc també va ser obsequiat amb un àpat per a dues persones, gentilesa de Fonda Can Parellada.

Les fotografies guanyadores, adjuntes sota aquesta crònica, resten exposades a la seu del Club Excursionista Anoia i es convida a tothom a apropar-s’hi per veure-les.

També, a tots aquells participants que tingueren fotografies classificades i exposades el dia de la Fira i que no obtingueren premi, a passar per la mateixa seu a recollir-les.

El Club Excursionista Anoia aprofita aquesta crònica per a agrair a l’Associació Fotogràfica d’Igualada a participar un any més com a jurat del concurs, a Cava Bon Cuvée i a la Fonda Can Parellada per la seva confiança en el concurs i l’entitat organitzadora. També a tots els participants al concurs com aquells que van assistir a la sortida realitzada a Segur de Veciana, lloc on es desenvolupar el concurs fotogràfic.

 

Més imatges

fotoflash
fotoflash
fotoflash
fotoflash
fotoflash
fotoflash
fotoflash

Encara no hi ha comentaris ... i si hi dius la teva?   [ Fer comentari ]

   
El teu comentariEnviant desde: 3.224.220.101  
Escriu el teu comentari, a continuació els quatre caracters de seguretat i finalment "Publicar comentari".
Nom
Comentari
(màxim 500 caràcters!)
Quins caràcters hi veus?

Amb això pretenem evitar l'inserció automàtica de comentaris (robots comercials, spam, ...)

Publicar comentari         

Abril2024

DlDmDcDjDvDsDg
01020304050607
08091011121314
15161718192021
22232425262728
29300102030405





  Un producte de:

 www.atotarreu.com

  Col.labora:

www.masquefa.cat