Club Excursionista Anoia

Cercador
Pàgina principal >> Les Noticies >> Presentat el calendari de sortides i activitats del Club Excursionista Anoia pel 2020
Contacte
noticies
calendari

Presentat el calendari de sortides i activitats del Club Excursionista Anoia pel 2020

27/12/2019

El Club Excursionista Anoia presenta el calendari previst per a l’any 2020 de sortides i activitats.

El club masquefí fa pública la seva programació de sortides i activitats previstes de realitzar des d’aquest mes de gener fins al desembre. Un any ben variat que promet molta muntanya per aquells que s’hi vulguin apuntar. Tot i les moltes activitats que s’hi reflexen en aquest calendari, encara faltarien d’incloure aquelles sortides que es realitzin amb la cadira Joëlette dins del programa disCAPACITATS A LA MUNTANYA i que no es poden programar a llarg termini degut a les diferents problemàtiques i condicionants dels seus participants. Tot i això, el Club Excursionista Anoia anima a tots aquells possibles ocupants de Joëlette i a les seves famílies a que s’informin correctament sobre el funcionament d’aquestes sortides i s’aventurin a provar-ho. “La Petita”, la cadira Joëlette masquefina, està sempre a punt per sortir a passejar pels camins catalans i a gaudir de la natura en un ambient íntim i familiar fet a mida pels seus participants.

Dins de tot aquest reguitzell d’activitats destaquem les següents:

l’intercanvi que es realitzarà amb Les Guilles – Junts Pels Camins, entitat excursionista de Tagamanent (Vallès Oriental) que convidarà a tothom que s’hi vulgui apuntar a la sortida i participant en nom del Club Excursionista Anoia, i la posterior sortida organitzada per l’entitat masquefina com a amfitriona convidant al grup tagamanentí a participar de la seva.

La via ferrata de la Feixa del Colom al mes de febrer destinada a aquelles persones que mai s’hagin posat un arnès o que senzillament vulguin fer un tast d’aquesta tècnica. La ferrata de la Feixa del Colom és molt senzilla i ideal per dur-se un bon record de l’activitat.

Una vegada més el concurs de fotografia FotoFlash sortirà a la recerca de les millors imatges en una activitat molt familiar per a descobrir una nova població amb l’objectiu de conèixer nous indrets propers a casa nostra.

Per aquells que no coneguin a “La Petita” i tot allò del que és possible fer amb una cadira Joëlette com ella, es torna a organitzar una trobada en la que hi participaran altres cadires amigues i on es poden fer molta amics. Com cada any l’activitat s’acabarà amb una botifarrada popular.

De nou, la Flama del Canigó serà portada a Masquefa per a encendre les Fogueres de Sant Joan. Tothom que vulgui fer una Foguera es podrà adreçar al Club Excursionista Anoia per organitzar-la.

Dues travesses de capo de setmana previstes per aquest 2020. La primera per la Serra de la Moixa, integrada al massís del Cadí, fent nit al Refugi Sant Jordi i la segona des d’Ulldeter fins a Núria fent nit al Refugi de Coma de Vaca, al Ripollès.

Sense voler treure valor a cap de la resta d’activitats i sortides que acaben de conformar aquest calendari però que preferim que cadascú realitzi la seva tria i anàlisi, anomenarem la Castanyada Nocturna que es du a terme per Tots Sants i que reuneix a més de dues centes cinquanta persones de totes les edats, la qual segueix sent la caminada més nombrosa que es realitza a la Vila de Masquefa.

El calendari detallat d’aquestes sortides i activitats ja es pot consultar sota d’aquesta notícia i a la columna de continguts de la web del club situada a l’esquerra d’aquesta. També us podeu fer amb un exemplar imprès i de mida de butxaca a la seu del club.

Per a altres sortides i propostes fora de calendari es prega que els interessats s’adrecin a l’entitat excursionista per correu electrònic o personant-se a la seva seu en els horaris establerts.

www.amasquefa.com/clubexcursionistaanoia

ceanoia@hotmail.com

Adreça: Carrer Crehueta, 33 – Torre (Masquefa)

Horari: Divendres de 19 a 21 h.

 

Més imatges

calendari
calendari
calendari
calendari

Encara no hi ha comentaris ... i si hi dius la teva?   [ Fer comentari ]

   
El teu comentariEnviant desde: 3.224.220.101  
Escriu el teu comentari, a continuació els quatre caracters de seguretat i finalment "Publicar comentari".
Nom
Comentari
(màxim 500 caràcters!)
Quins caràcters hi veus?

Amb això pretenem evitar l'inserció automàtica de comentaris (robots comercials, spam, ...)

Publicar comentari         

Maig2024

DlDmDcDjDvDsDg
29300102030405
06070809101112
13141516171819
20212223242526
27282930310102





  Un producte de:

 www.atotarreu.com

  Col.labora:

www.masquefa.cat