Club Excursionista Anoia

Cercador
Pàgina principal >> Les Noticies >> LA PETITA a Molins de Rei. La cadira Joëlette del Club Excursionista Anoia participà a la 35a. Caminada Popular de Molins de Rei organitzada pel CEM
Contacte
noticies
foto

LA PETITA a Molins de Rei. La cadira Joëlette del Club Excursionista Anoia participà a la 35a. Caminada Popular de Molins de Rei organitzada pel CEM

30/05/2022

La cadira Joëlette masquefina no s’atura!  De nou LA PETITA, posà en funcionament la seva roda per gaudir una vegada més de la Natura al costat dels seus grans amics i amigues molinencs.

El passat diumenge dia 8 de maig, LA PETITA “la cadira que puja muntanyes” participà d’una caminada popular, i ho va fer com a única cadira Joëlette participant. Aquesta vegada seria pilotada pel Nil, un conegut company de camí. Juntament amb la fantàstica gent de l’associació ENREDA’T, la qual va convidar a l’equip masquefí, es va poder gaudir d’una matinal espectacular. El camí, a vegades molt exigent, va posar a prova la valentia del Nil i la voluntat i força de totes les persones que empenyien la cadira, tant l’equip del Club Excursionista Anoia com els ENREDA’T’s. Sobradament, tothom va demostrar estar preparat per a treballar en equip i en forma per poder assolir nous reptes en un futur proper.

La Caminada de Molins de Rei és una de les activitats més esperades de la vila. Consisteix en una agradable passejada matinal per la serralada de Collserola.
La primera edició es va dur a terme l'any 1986, amb motiu del 25è aniversari del Centre Excursionista Molins de Rei, i des de llavors s'ha vingut celebrant ininterrompudament cada any.
Aquesta caminada, organitzada pel Centre Excursionista Molins de Rei i apta per a tots els públics, pretén acostar l'entorn natural de Collserola a la ciutadania i ningú se l’hauria de perdre!  Amb la participació de LA PETITA, la caminada d’aquest any ha estat molt especial ja que ha estat la primera vegada que una cadira Joëlette hi participava, i la Caminada Popular de Molins de Rei ha pogut transformar-se en una caminada més inclusiva.

Poc a poc i cada vegada més, viles i ciutats es consciencien en poder fer que les seves activitats puguin ser més accessibles i que les puguin gaudir mes persones. Que fer que una excursió pugui ser inclusiva no costi tant. Granet a granet i des del Club Excursionista Anoia, s’ha anat aconseguint que algunes d’aquestes viles coneguessin a LA PETITA i s’ha intentat impregnar-les de tot allò que l’omple. Sortir a la muntanya i fer feliç a les persones és el gran deure de LA PETITA. Esperem doncs, que els amics i amigues d’ENREDA’T aviat puguin sortir a gaudir d’aquestes sensacions amb la seva pròpia cadira. Això no vol dir que s’esperi que s’oblidin de LA PETITA, si no que puguin comptar amb ella per seguir fent camí plegades.

 

Més imatges

foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto

Encara no hi ha comentaris ... i si hi dius la teva?   [ Fer comentari ]

   
El teu comentariEnviant desde: 185.191.171.16  
Escriu el teu comentari, a continuació els quatre caracters de seguretat i finalment "Publicar comentari".
Nom
Comentari
(màxim 500 caràcters!)
Quins caràcters hi veus?

Amb això pretenem evitar l'inserció automàtica de comentaris (robots comercials, spam, ...)

Publicar comentari         

Abril2024

DlDmDcDjDvDsDg
01020304050607
08091011121314
15161718192021
22232425262728
29300102030405





  Un producte de:

 www.atotarreu.com

  Col.labora:

www.masquefa.cat