Parròquies: SANT PERE DE MASQUEFA/LA IMMACULADA CONCEPCIÓ DE LA BEGUDA/SANT BARTOMEU DE VALLBONA D'ANOIA.

Cercador
Pàgina principal >> Les Noticies >> A LA SANG DEL LLAURADOR FOSA HI HA TERRA ESTIMADA.
Contacte
noticies

A LA SANG DEL LLAURADOR FOSA HI HA TERRA ESTIMADA.

14/05/2009

Aquest cap de setmana al nostre poble de Masquefa celebrem la nostra festa petita. Ho fem venerant el nostre co-patró Sant Isidre. Recordem així els nostres orígens, qui perd els seus orígens perd la seva identitat, i celebrem uns dies de festa i de germanor. Permeteu-me si de cas d’assenyalar per a mi dues característiques que el nostre poble també ha de llaurar perquè Masquefa sigui de veritat la terra bona on l’evangeli es pugui escampar amb tota la seva força.
La primera és que el nostre poble és per damunt de tot un poble acollidor. Que sap obrir les seves portes a tots els qui hi venen a viure i omplen els nostres carrers i participen de les nostres festes. Aquesta ha sigut una característica peculiar en nosaltres i cada vegada és va renovant amb tota la força. Divendres passat a la tarda a la inauguració del Centre Tecnològic Comunitari vam poder-ho experimentar. També ho certifica el gran nombre de baptismes, uns 70 a l’any, i primeres comunions, passem de quaranta, que mostren el nou rostre del nostre poble.
El segon element que voldria destacar és la solidaritat, aquest és fruït de la crisis econòmica que fa mesos estem patint. Cada vegada el grup de voluntaris, a qui vull agrair sincerament la seva labor, va repartint cada vegada més lots de menjar a famílies necessitades, que pateixen d’una manera cada vegada més cruel aquesta crisis. Vull demanar des d’aquest escrit que siguem conscients que la nostra ajuda, en comprar aliments de primera necessitat, és cada vegada més indispensable. Un poble creix cristianament i humanament tant en quant és solidari amb les necessitats dels que pateixen situacions de crisis i dificultats econòmiques. Com podem celebrar la festa major petita si passem de llarg en les necessitats dels nostres germans?
Que passem una bona festa major petits. Sempre al vostre servei.
Mn. Ricard Hernández, rector.

 

Encara no hi ha comentaris ... i si hi dius la teva?   [ Fer comentari ]

   
El teu comentariEnviant desde: 52.70.240.171  
Escriu el teu comentari, a continuació els quatre caracters de seguretat i finalment "Publicar comentari".
Nom
Comentari
(màxim 500 caràcters!)
Quins caràcters hi veus?

Amb això pretenem evitar l'inserció automàtica de comentaris (robots comercials, spam, ...)

Publicar comentari         

Maig2024

DlDmDcDjDvDsDg
29300102030405
06070809101112
13141516171819
20212223242526
27282930310102





  Un producte de:

 www.atotarreu.com

  Col.labora:

www.masquefa.cat