40 ANIVERSARI

 
06/04/2014

 L´associanisme ho mou tot, la colaboració, la tolerància, el donar molt sense esperar res a canvi, l ´ajuda a la integració, la comunicació entre persones i en el nostre cas també aconseguir els mitjans i serveis per viure millor a la nostre urbanització.

Son molts el presidents que han passat per aquesta associació en 40 anys i jo pobre de mi no sóc qui per parlar d ´ells o varorar-los, la gent pensarà que uns han sigut millors que d ´altres, però per mi tots son iguals. Son persones que sense demanar res a canvi, han restat temps de la seva vida personal per treballar per la comunitat, gent que ha sumat en comptes de restar o igualar coses a una convivència pacifica basada en el respecte i el diàleg.

Volem agrair a aquests presidents en el nostre 40  aniversari el seu esforç, també a tots els socis que continuen creient que formar part d ´aquesta associació ens ajuda a progressar i viure millor.

Gràcies al Ajuntament de Maquefa i a totes les entitats del nostre poble que en aquests 40 anys ens han ajudat a fer possible el que som are, una entitat consolidada i sobretot amb ganes de continuar milloran dia a dia.

Ens agradaria molt que el dia 27 estigueu amb nosaltres, menjant, rient i sobretot convivint.

 

ASSOCIACIÓ DE VEÍNS DE CAN QUISERÓ