MONTSERRAT A PEU 2012 TOT UN ÈXIT DE PARTICIPACIÓ

 
01/05/2012

Malgrat l'amenaça de la pluja que poques hores abans havia fet acte de presencia, a les 5'00h de la matinada, els participants del Montserrat a peu 2012, ja estaven concentrats a la Plaça de l'Estació davant de les oficines de l'Alzinar per recollir les seves acreditacions i iniciar un any més la tradicional caminada popular més esperada de la Vila de Masquefa.


A les 17'30h van sortir de Masquefa gairebé un centenar de persones amb l'objectiu d'arribar primerament a Collbató, on l'organització els esperava amb un bon esmorzar, i tot seguit iniciar tots junts l'ascens a Montserrat. A l'arribada al monestir, un nou avituallament de fruites esperaba als caminants, i la recollida de les fotos del concurs Foto Flash que el Club Excursionista Anoia, col-laborador un any mes de l'esdeveniment, va organitzar per tots aquells que volguessin concursar aportant les seves fotos del trajecte.


Després tothom va tenir temps per passejar per el monestir i comprar algún formatget, les bonissimes coques de Montserrat, o mel i mató, a les 12’30h a les escales de l’estatua a l’abat Oliva la tradicional foto familar de tots els participants, i a les 13’00h ens recollien els autocars per tornar cap casa a l’hora de dinar.


Les fotos de la caminada les podeu veure molt aviat a www.facebook.com/nosaltres.alzinar, al nostre blog http: // lalzinar.wordpress. com i al flickr. Des de l'Alzinar us volem agraÏr a tots els participants, la confiança que vàreu dipositar un any més en nosaltres, i us hi esperem a la propera edició amb més il-lusió que mai!

Gràcies a tots i a totes!!!!