MILLORARIA LA NOSTRA VIDA AMB LA INDEPENDÈNCIA??

 [Veure 3 comentaris]
07/11/2012

Benvolguts amics i amigues,

Com tothom sap el proper diumenge, 25 de novembre se celebren eleccions al parlament de Catalunya. La situació política derivada de la manifestació del passat 11 de setembre fa que aquestes eleccions siguin diferents i que hi hagi un tema que domini per sobre de la resta: la possible independència de Catalunya.

Milloraria la nostra vida amb la independència?? Aquesta és la pregunta que proposarem als diferents representants polítics que assistiran el proper divendres, 16 de novembre al debat organitzat per L’Alzinar.

Aquest és un debat que va més enllà de Masquefa. S’han convidat a representants de tots els partits que actualment tenen representació al parlament de Catalunya. Alguns representants són de la comarca, d’altres no. Són els següents:

Maria Senserrich. Candidata al parlament per CiU.
Laia Bonet. Candidata al parlament pel PSC
Pere Calbó. Candidat al parlament pel PPC
Alba Vergés. Candidata al parlament per ERC
Laura Massana. Candidata al parlament per ICV-EUa
Ignasi Vich. Candidat al parlament per SI

L'Alzinar és va posar en contacte també amb C's per convidar-los com a partit amb representació al parlament, però a dia d'avui no ens han donat cap resposta i per tant lamentem comunicar que no participaran en aquest debat.

El debat constarà de 5 blocs a través dels quals els diferents candidats podran explicar la seva visió i del partit que representen sobre la pregunta inicial. L’últim bloc estarà dedicat a les preguntes del públic. Les preguntes no es faran in-situ, sinó que el públic les podrà fer arribar, abans del dia 16 de novembre al següent email: alzinar@ateneus.cat. A l’assumpte de l’email s’haurà de posar “debat eleccions 2012″.

El debat, que es desenvoluparà a la sala l’Aglà de L’Alzinar de Masquefa, s’iniciarà a les 20.00h. Tindrà una durada aproximada de 90 minuts.

Us hi esperem!