L'ALZINAR GUANYA EL PRIMER PREMI ATENEUS 2013 EN INNOVACIÓ

 [Veure 3 comentaris]
18/12/2013

Benvolguts amics,

 

La tarda del passat dilluns, 16 de desembre es va celebrar el Premis Ateneus que organitza la Federació d’Ateneus de Catalunya. Aquests premis posen en valor les millors accions desenvolupades pels més de 150 Ateneus federats i aquest any s’havien presentat 51 candidatures.

 L’Alzinar va presentar el projecte “Aplicació Mòbil de l’Alzinar” en la categoria “Premi a la capacitat d’innovació”, que premia els projectes que destaquen per la seva innovació en qualsevol dels àmbits dels ateneus: gestió, infraestructures, comunicació… i es valora l’originalitat i l’adequació de la proposta a les necessitat de les persones associades i a la realitat social.

 El jurat del guardó ha decidit atorgar el primer premi de la categoria al projecte de l’Alzinar, i ho ha fet posant l’èmfasi en l’esforç de l’entitat per treballar la comunicació a través de les TIC amb l’objectiu d’apropar la informació als socis i ciutadans de Masquefa en general

 L’aplicació mòbil de l’Alzinar és una proposta innovadora i creativa que busca apropar l’esperit i les activitats de l’entitat a tota la societat aprofitant al màxim les tecnologies que tenim al nostre abast, en aquest cas la xarxa d’Internet mòbil i els smartphones.

 L’aplicació, que de moment només està disponible pel sistema Android, permet conèixer a través del telèfon tota la informació de l’Alzinar. La pantalla inicial està organitzada de manera que ràpidament es pot accedir a l’agenda de l’entitat, a la informació de les activitats i cursos, al blog de l’Alzinar, a tots els perfils en xarxes socials de l’entitat (facebook, twitter, flickr i Youtube) i finalment a la informació de contacte de l’entitat.

 L’Alzinar, a través d’aquesta nota vol agrair a la Federació d’Ateneus de Catalunya el premi, així com a tots els socis, amics i veïns de Masquefa que segueixen dia a dia les activitats i esdeveniments de l’Alzinar, i que són l’esperit de l’entitat. Finalment, una menció especial pel Daniel Mas, soci i estudiant, que ha dissenyat l’aplicació.

 La Junta Directiva de l’Alzinar valora de manera molt positiva aquest premi, ja que és un reconeixement a la feina feta per l’entitat i dóna confiança i ànims per dur a terme tots els projectes de transformació previstos pels propers mesos i anys.