L’empresa GAS Natural Fenosa, col•labora amb el CRARC en l’edició de materials didàctics.

 [Veure 3 comentaris]
08/04/2013

 

El CRARC sempre ha apostat per l’educació medi ambiental, com un dels pilars de la conservació de la biodiversitat a llarg termini. Per aquest motiu, desenvolupa en el marc del Centre de recuperació, accions d’educació, encaminades a fomentar un ambient favorable a la conservació de la fauna herpetològica.

Els centres educatius que visiten el CRARC, tenen a l’abast, la possibilitat de realitzar visites guiades, que es complementen amb audiovisuals i materials educatius. 

Les visites al CRARC, pretenen introduir o reforçar conceptes bàsics i senzills que alhora són escoltats sovint en els mitjans de comunicació: hàbitat, autòcton, perill d'extinció... són actualitat i convé entendre'ls. També explicar aspectes de la biologia d'uns animals que són desconeguts i temuts per la majoria de la gent, per tal de desmitificar creences que generen una por irracional a rèptils i amfibis.

La visita a les instal·lacions del CRARC, permet copsar la problemàtica generada pel comerç legal o il·legal d'animals salvatges, és important que els alumnes rebin elements de judici que els permetin orientar-los vers una consciència de respecte i protecció de la fauna.