C.R.A.R.C.

Pàgina principal >> Activitats >> CURSO PRÁCTICO DE CLÍNICA DE REPTILES / CURS PRÀCTIC DE CLÍNICA DE RÈPTILS
Les nostres Activitats
Intervenci?? a un Varanus niloticus

CURSO PRÁCTICO DE CLÍNICA DE REPTILES / CURS PRÀCTIC DE CLÍNICA DE RÈPTILS

01/08/2011 - 09:00
On: CRARC (Masquefa)

CURSO PRÁCTICO DE CLÍNICA DE
REPTILES 2011

 

Se abre la catorceava convocatoria de los Cursos de verano del Centro de Recuperación de Anfibios y Reptiles de Catalunya (CRARC). En estos cursos se profundiza sobre el conocimiento de la biología y patología de las especies de reptiles y anfibios sujetas a gestión como especies protegidas o bien sometidas a comercio como mascotas exóticas.

Curso general: profundiza en temas de interés clínico como son el procedimiento diagnostico, radiología, citología, hematología, anatomía patológica, microbiología, urianálisis o Coprología, así como en los tratamientos terapéuticos, quirúrgicos y anestésicos necesarios para todos los casos, como cirugía básica en saurios y  quelonios, esofagostomia, diagnostico básico por videoscopia de cavidades o histología de biopsias entre otras.

Cada alumno tendrá casos clínicos bajo su responsabilidad, resultando ser un curso eminentemente práctico.

El curso consta de un total de seis días (del 1 al 6 de agosto ambos incluidos), correspondiendo a 50 horas lectivas

El curso esta abierto a estudiantes y licenciados en Veterinaria, tanto nacionales como extranjeros. La lengua en que se imparte el curso dependerá de las necesidades de los asistentes al mismo (Español, Catalán, Ingles o Frances).

Para más información y matriculaciones: Contactar con el centro mediante telefono, correo ordinario o correo electronico a las direcciones abajo indicadas. Número máximo de alumnos : 8. Se seguira un estricto orden de inscripción.

CRARC

08783 Masquefa, Barcelona

Tf: 93.7726396
FAX: 93.7725311
Email: crarc_comam@hotmail.com

  

CURS PRÀCTIC DE CLÍNICA DE
REPTILS 2011

S'obre la catorzena convocatòria dels Cursos d'estiu del Centre de Recuperació d'Amfibis i Rèptils de Catalunya (CRARC). En aquests cursos s'aprofundeix sobre el coneixement de la biologia i patologia de les espècies de rèptils i amfibis subjectes a gestió com a espècies protegides o bé sotmeses a comerç com a mascotes exòtiques.

Curs general: aprofundeix en temes d'interès clínic com són el procediment diagnòstic, radiologia, citologia, hematologia, anatomia patològica, microbiologia, urianàlisi o Coprología, així com en els tractaments terapèutics, quirúrgics i anestèsics necessaris per a tots els casos, com cirurgia bàsica en saures i quelonis, esofagostomia, diagnòstic bàsic per Videoscòpia de cavitats o histologia de biòpsies entre d'altres.

Cada alumne tindrà casos clínics sota la seva responsabilitat, resultant ser un curs eminentment pràctic.

El curs consta d'un total de sis dies (entre els dies 1 i 6 d'agost, ambdos inclosos)corresponent a 50 hores lectives

El curs està obert a estudiants i llicenciats en Veterinària, tant nacionals com estrangers. La llengua en què s'imparteix el curs dependrà de les necessitats dels assistents a aquest (Espayol, Català, Anglès o Francès).


Pera més informació i matriculacions: Contactar amb el centre amb telèfon, correu ordinari o correu electrònic a les adreces baix indicades. Nombre màxim d'alumnes: 8. Es seguirà un estricte ordre d'inscripció.
 

CRARC

08783 Masquefa, Barcelona

Tf: 93.7726396
FAX: 93.7725311
Email: crarc_comam@hotmail.com

 

 

 

 

 [Veure 2 comentaris]

[ Fer comentari ]

Gemma
16/06/2011
20:49

I nomès esta obert als que han fet la carrera de veterinaria? Jo nomès tinc l'auxiliar en clinica veterinaria del CIM i vaig fer el d'animals exotics, fent el de reptils amb vosaltres. No necessito els crèdits ni res d'això, simplement hem van entusiasmar els reptils, molt mes del que hem pensava, i no hi ha cap lloc on pugui aprendre mes que en aquest curs pràctic. Si hem podeu contestar amb el que sigui. Gracies, gemma.salto@gmail.com

en CRARC  a les 19:39 del dia 18/06/2011 ha replicat...El curs esta obert a Biolegs (licenciats o no), Veterinaris (Licenciats o no) i auxiliars veterinaris (idem). De manera que si que pots apuntar-te. T'enviem un email al correu que ens indiques. Atentament




[ Fer comentari ]

   

El teu comentari ...

Enviant desde: 207.46.13.141  
Nom
Comentari
(màxim 500 caràcters!)
Quins caràcters hi veus?

Amb això pretenem evitar l'inserció automàtica de comentaris (robots comercials, spam, ...)


Publicar comentari
 

Abril2024

DlDmDcDjDvDsDg
01020304050607
08091011121314
15161718192021
22232425262728
29300102030405
FB Crarc
Twitter Crarc
INTERREG POCTEFA ECTOPYR
  Un producte de:

www.amasquefa.com
  Col.labora:

www.masquefa.cat