C.R.A.R.C.

Pàgina principal >> Les Noticies >> El CRARC col.labora amb Animal Latitude, en el POSTGRAU SOBRE CONEIXEMENT DEL MÓN ANIMAL: EDUCACIÓ I SENSIBILITZACIÓ
Les nostres noticies
Revisi�� cl��nica d'un cocodril comisat. CRARC 2016

El CRARC col.labora amb Animal Latitude, en el POSTGRAU SOBRE CONEIXEMENT DEL MÓN ANIMAL: EDUCACIÓ I SENSIBILITZACIÓ

10/01/2017

 Aquest Postgrau (30 crèdit ECTS, 750h) pretén formar professionals en matèries sobre fauna i medi ambient. A partir d’aquest aprenentatge, haurien de poder dissenyar i dur a terme programes i projectes d'educació, divulgació i/o sensibilització ambiental sobre fauna i medi ambient, o realitzar accions dins el seu àmbit de treball, que permetin generar consciència ecològica.
Ha estat dissenyat per a que totes aquelles persones amb una sensibilitat pel medi ambient, que vulguin incrementar els seus coneixements sobre la fauna, i dotar-se d’eines per a dissenyar propostes educatives atractives.
Actualment és de gran interès i importància, l’estudi i millora de la relació entre la societat, la natura i els animals. També, crear programes d’educació i sensibilització ambiental que generin consciència ecològica, i una interacció respectuosa amb el medi ambient.
Per a poder portar a terme aquests programes als que ens referim (sobre diversos temes com espècies invasores, adopcions responsables, animals exòtics, conèixer la natura, el turisme responsable, etc.) és necessari tenir coneixements pedagògics, d’organització o de comunicació. Aquests ens són útils per a redactar un projecte, fer-ne la planificació, coordinació i gestió. Però el més important és conèixer els diferents actors i escenaris implicats, per a incidir en els continguts i les accions a realitzar. És necessari conèixer aquestes dimensions, la interdisciplinarietat que hi ha en aquestes accions, així com en altres àmbits d’estudi.
Aquest postgrau, ens endinsarà en la dimensió de la zoologia, ecologia i medi ambient, de la fauna més propera a nosaltres, sigui domèstica, silvestre autòctona o exòtica. Amb aquestes noves matèries, podrem reflexionar sobre les accions que actualment es porten a terme per a informar i formar a la societat en matèries ambientals, especialment sobre fauna, i quines mancances poden tenir.
Coneixent la fauna i el medi natural, podrem entendre molt millor les temàtiques de conservació i amenaces actuals, i per tant adaptar els nostres projectes i activitats a la realitat que ens envolta. Tot sovint tenim coneixements sobre la població, sobre el perfil d’estudiants, d’usuaris de les nostres institucions i centres, però també hem de conèixer el nostre entorn, tan desconegut per a la majoria.
Els docents d’aquest Postgrau formen part del món de la biologia, veterinària, etologia i altres àmbits d’estudi relacionats amb fauna i biodiversitat, pertanyen a organitzacions com centres de recuperació, estudi i investigació del medi natural, d’investigació en Antrozoologia, gestió de parcs naturals entre d’altres.
Trobareu més informació en aquest PDF:
http://media.wix.com/ugd/2522f9_3bd8b49ad4194f43b6b02b9c9319980c.pdf

 

 

[ Fer comentari ]

   

El teu comentari ...

Enviant desde: 52.167.144.174  
Nom
Comentari
(màxim 500 caràcters!)
Quins caràcters hi veus?

Amb això pretenem evitar l'inserció automàtica de comentaris (robots comercials, spam, ...)


Publicar comentari
 

Juny2024

DlDmDcDjDvDsDg
27282930310102
03040506070809
10111213141516
17181920212223
24252627282930
FB Crarc
Twitter Crarc
INTERREG POCTEFA ECTOPYR
  Un producte de:

www.amasquefa.com
  Col.labora:

www.masquefa.cat