Taller de ball de bastons al col.legi La Roureda de Sant Esteve Sesrovires

 
08/07/2011

Divendres, 8 de juliol la Colla Oficial de Ball de Bastons de Masquefa es va desplaçar a Sant Esteve Sesrovires per a fer una demostració i un taller de ball de bastons als nens d'aquesta població. L'esdeveniment va ser organitzat pel Casal d'Estiu d'aquesta població i en ell hi van participar una trentena de nens i nenes d'entre sis i deu anys.

L'escenari va ser el col.legi La Roureda, sota una ombra amable, i els membres de la colla oficial van demostrar, a més de com ballaven, com es vestien cada un dels elements que conformen el vestit de bastoner. Després d'una introducció sobre la història del ball de bastons a Masquefa i sobre el nostre repertori de balls, els nens i nenes de l'escola la Roureda van aprendre dels bastoners de la Colla Oficial de Masquefa com es pica i es realitzen les figures del ball El Rotllet. Una hora després els infants ballaven plegats com si ho haguessin det tota la vida!!

Va ser una tarda molt alegre i entretinguda i els nostres veïns sesrovirencs ja ens han demanat de muntar i instruir en ballar una colla de cara el setembre vinent.

Podeu veure les fotografies en el nostre web.

Salut i visca el Ball de Bastons.